[email protected] 381 (0) 65 535 1810

Veleprodaja

Prikazane veleprodajne cijene su namijenjene da se koriste kao informativni pokazatelj. Ove cijene nisu zvanične ponude All In Packaging i Nordtek. Cijene koje ćete  dobiti  ovisit će od USD / EUR / GBP stopa, cijena sirovina, metoda utovara i drugih uvjeta Vaše narudžbe.

Najbolja veleprodajna cijena

Uvjeti:

- Količina se temelji na punoj kutiji

- 30% depozita po narudžbi, ravnomerno plaćanje uz predodžbu dokumenata

- Nakon dolaska, roba se prikuplja u našem skladištu u roku od 7 radnih dana

- Isporuka za drugo mjesto uz konzultaciju

 

Zašto izabrati  All In Packaging?

- 20 godina iskustva u globalnoj nabavci

- Možete uštedjeti napore i eliminirati rizike kupujući od europskog specijaliste umjesto izravno od azijskih i američkih dobavljača

- Možemo ponuditi iste ili bolje cijene od izravnih inozemnih dobavljača jer mi kupujemo u velikim količinama

- Tisuće proizvoda na jednom mjestu

- All In Packaging je dostupan u više od 10 različitih jezika, s lokalnim uredima u mnogim zemljama koje pružaju korisničku podršku na lokalnom jeziku

 

Zašto All In Packaging web trgovina ponuđuje njihovim klijentima kupovinu u velikim količinama?

 

Klijentima koji kupuju u velikim količinama All In Packaging nudi takve pogodnosti koje nabavku čine znatno jednostavnijim, umanjuje troškove i vrijeme provedeno nabavkom.
Trenutno postojeće on-line i off-line mogućnosti imaju isti nedostatak: ponude svakog partnera se trebaju pretraživati jedan za drugim, trebate zatražiti pojedinačne ponude od više partnera. 
Međutim, u sustavu All In Packaging možete pronaći ponudu od nekoliko proizvođača i distributera na jednom mjestu i možete odabrati dostupne zalihe naših zajedničkih partnera. Uz to proces postaje mnogo jednostavniji jer možete pronaći proizvode svih naših partnera, detaljne informacije o proizvodima, o zalihama na jednom mjestu, te možete zatražiti ponude za izabrane proizvode odmah, ne morate se obratiti našim partnerima odvojeno.
 

All In Packaging web trgovina je maloprodajno skladište i veleprodajna izložba

 

Trenutno postojeće online i offline mogućnosti imati isti nedostatak: svaki partner je ponude moraju se tražiti kroz jedan po jedan, morate zatražiti ponudu od nekoliko partnera odvojeno. Međutim, u sustavu Sve u ambalaži možete pronaći ponudu od nekoliko proizvođača i distributera na jednom mjestu i možete odabrati dostupne zalihe naših zajedničkih partnera. Uz to proces postaje mnogo jednostavnije jer možete pronaći proizvode svih naših partnera, detaljne informacije o proizvodima i dostupnosti podataka na jednom mjestu, a možete zatražiti ponudu za odabrane proizvode odmah, ne morate da se obratite našim partnerima kuna!
Ukoliko želite naručiti veleprodajnu količinu All In Packaging vam nudi čak tri povoljne opcije:
 
Možete tražiti specijalnu ponudu za količinu iznad 5,000 komada. U tom slučaju će Vam jedan od naših kolega poslati našu ponudu s veoma prohvatljivim cijenama i dat će Vam informacije o isporuci i rokovima.
 

U mogućnosti ste da nam pošaljete ugovornu narudžbu

 

U ovom slučaju isporuka će se desiti iz tvornice proizvođača i vrijeme isporuke će biti duža.
Unutar ugovorne narudžbe mi ćemo ispuniti Vašu kontinuiranu potražnju. Najveća korist ugovorne narudžbe je da u zamjenu za duže vrijem isporuke dobijete povoljnije cijene nego sa druge dvije opcije.
 
U našoj online trgovini možete naći i standardne i snižene proizvode naših partnera.
Možete pronaći informaciji o njihovim zalihama na jednom mjestu i prema specijalnim ponudama možete kupiti proizvode na vrlo povoljnoj cijeni. Standardni i sniženi proizvodi naših partnera se pojavljuju na našem sustavu kao vanjska zaliha. Artikli koji se neprekidno proizvode označeni su "neprekidna zaliha". Neprekidna zaliha sniženih proizvoda nije garantirana, stoga su njihove cijene iznimno povoljne.
Učitavanje